Qso Banat Timisoara

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ACASA YP0WFF YP0WFF Cheile Rudariei

YP0WFF Cheile Rudariei

E-mail Print PDF

Astazi , dupa o lunga pauza si dupa mai multe tentative nereusite, am reusit sa ajung intr-o noua zona de interes, care nu a mai fost activata.

Astfel ca dis de dimineata dupa "cafa" de rigoare, desigur, am purces la drum.

Drumul destul de bun, in conditii onorabile, mai putin portiunea care facea legatura de la Bozovici pana la Eftimie Murgu. Dupa aceea pe vale in sus un asfalt de nota 10.

Peisajul m-a vrajit instantaneu astfel ca mai putin si uitam de ce ma aflu in zona. Initial mi-am dorit sa urc pe un deal din jurul localitatii, dar drumul care aparea vizibil pe Google Earth, era practicabil doar de tractoare sau masini cu tractiune 4X4. Nu am avut de ales si am ramas cu "limuzina" din dotare pe asfalt. Am urcat  pe jos, am urcat si am coborat din nou la locul in care mi-am lasat masina iar in acest timp am facut o multime de poze. Nu sunt cuvinte destule ca sa exprime sentimentele placute traite, asa ca.... nu va ramane decat sa dati o "tura" 

Destul de aproape de "targul" nostru , astfel ca intr-o zi "plina" aveti ce vedea. Nu trebuie mers neaparat pana in 9A sau 4O pentru a vedea ceva deosebit....Natura, peisajul dar si morile de apa sunt ceva... care te fac sa privesti si sa nu te mai saturi, iar la plecare sa iti promiti ca mai revii in zona... cat mai curand.

Am mai pus si cateva poze in album,( FOTO-Colectie 1 / YP0WFF Cheile Rudariei ) asa ca aruncati o privire daca cumva inca mai ezitati..... sigur va veti decide....

 

44 de YO2MTGigi

Last Updated on Monday, 28 April 2014 22:25  

YO2KQT - membri

No images

PE SCURT

Anul acesta se implinesc 30 de ani de la Revolutia din 1989. Revolutie care a inceput in data de 16 Decembrie in Timisoara, motiv pentru care anul acesta in concursul pe care il organizam in banda de 80m, CUPA TIMISULUI, vom fi prezenti in plus fata de traditionalul YP1989TM, si cu alte indicative speciale, prin care vom incerca sa tinem vie amintirea evenimentelor din Decembrie `89 si sa cinstim memoria eroilor din acele zile.

Vom fi ON Air pe toata perioada lunii Decembrie 2019 .

Astfel ca cei care reusesc in toata aceasta perioada sau in timpul concursului din data de 15 DECEMBRIE sa efectueze un QSO valabil cu YP1989TM si un QSO valabil cu unul din celelalte indicative speciale, pot solicita o diploma in format electronic (gratuita). Solicitarile pentru varianta tiparita a diplomei se vor adresa la  club@yo2kqt.ro. Pretul este de 10 RON.

Se accepta orice mod, banda de lucru.

Alaturi de YP1989TM vor fi in emisie si

YP30LLZ, op YO2LLZ - Epy

YP30LSP, op YO2LSP - Edi

YP30MKL, op YO2MKL - Sasa

YP30MTG, op YO2MTG - Gigi

English

This year marks the 30th anniversary of the Romanian Revolution 1989.

Revolution that started on December 16 in Timisoara,and soon spread throughout the country. It was the bloodiest of Europe’s anticommunist uprisings. With more than 1,000 people killed, and a ruthless end for the Ceausescus, Romania’s revolution stunned the world for its violence

To honor the memory of the heroes of those days the station YP1989TM,will be active for full month of December. Alongside we will have YP30MTG, YP30MKL, YP30LLZ and YP30LSP

For The anniversary DIPLOMA you need 1 QSO with YP1989TM and 1 with one station with callsign YP30, regardless of band or mode.

Electronic award is free of charge. Printed version will be 5 EUR and application can be address to:  club@yo2kqt.ro.

Log search available on QRZ.com and www.YO2KQT.RO