Qso Banat Timisoara

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ACASA YP0WFF YP0WFF Cheile Rudariei

YP0WFF Cheile Rudariei

E-mail Print PDF

Astazi , dupa o lunga pauza si dupa mai multe tentative nereusite, am reusit sa ajung intr-o noua zona de interes, care nu a mai fost activata.

Astfel ca dis de dimineata dupa "cafa" de rigoare, desigur, am purces la drum.

Drumul destul de bun, in conditii onorabile, mai putin portiunea care facea legatura de la Bozovici pana la Eftimie Murgu. Dupa aceea pe vale in sus un asfalt de nota 10.

Peisajul m-a vrajit instantaneu astfel ca mai putin si uitam de ce ma aflu in zona. Initial mi-am dorit sa urc pe un deal din jurul localitatii, dar drumul care aparea vizibil pe Google Earth, era practicabil doar de tractoare sau masini cu tractiune 4X4. Nu am avut de ales si am ramas cu "limuzina" din dotare pe asfalt. Am urcat  pe jos, am urcat si am coborat din nou la locul in care mi-am lasat masina iar in acest timp am facut o multime de poze. Nu sunt cuvinte destule ca sa exprime sentimentele placute traite, asa ca.... nu va ramane decat sa dati o "tura" 

Destul de aproape de "targul" nostru , astfel ca intr-o zi "plina" aveti ce vedea. Nu trebuie mers neaparat pana in 9A sau 4O pentru a vedea ceva deosebit....Natura, peisajul dar si morile de apa sunt ceva... care te fac sa privesti si sa nu te mai saturi, iar la plecare sa iti promiti ca mai revii in zona... cat mai curand.

Am mai pus si cateva poze in album,( FOTO-Colectie 1 / YP0WFF Cheile Rudariei ) asa ca aruncati o privire daca cumva inca mai ezitati..... sigur va veti decide....

 

44 de YO2MTGigi

Last Updated on Monday, 28 April 2014 22:25  

YO2KQT - membri

No images

PE SCURT