Qso Banat Timisoara

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ACASA YP0WFF Expeditie YP0WFF in Maramures

Expeditie YP0WFF in Maramures

E-mail Print PDF
Expeditie YP0WFF in Maramures
 
O echipa formata din 2 masini de teren 4X4 si 4 radioamatori au plecat din Timisoara in Maramures si prin nordul tarii
Au plecat cu gandul de a petrece o saptamana in natura practicand si celalalt hobby prezent in sange pe langa radioamatorism.
Avantajul e ca pe langa plimbarea pe laga drumuri ( a se citi off-road ) ajung si in zone care prezinta interes si pentru vanatorii de WFF , World Flora si Fauna
Inainte de plecarea din Timisoara am mai corespondat cu Vlad si i-am facut o lista lunga cam cu ce ar putea gasi pe drumul lor, cu siguranta nu vor putea activa tot ce le-am scris eu acolo, dar macar in functie de drumul (off-road) pe care vor ajunge pot alege zona in care se gaseste o noua referinta YOFF
 
Pana in momentul de fata o activare reusita, chiar duminica dupa amiaza din
YOFF-521 Muntii Gutâi . Din pacate in banda de 40 m a fost QRM mare , legaturile au fost putine, dar succesul mai mare l-au avut in banda de 20 m unde au totalizat peste 100 de legaturi. Logul si poze putin mai incolo, la intoarcerea acasa.
 
O noua speranta de activare e posibila chiar azi de 1 Mai din
YOFF-023 Muntii Maramuresului
Sa speram ca drumul ii va duce la locul potrivit si vremea va tine cu ei
Daca ii auziti in banda cu YP0WFF nu ezitati si postatii pe cluster, pentru ca ajuta enorm la timpul alocat traficului radio si desigur la stabilirea de cat mai multe legaturi cu cei din YO. Sunt totusi limitati de timp dar si de bateria masinii cu care se deplaseaza. Daca si vremea va tine cu ei in urmatoarele zile vor mai fi cateva activari, asa ca fiti atenti la banda de 40 si 20 m . Voi reveni cu amanunte in momentul in care mi le vor transmite , din pacate zonele vizitate de ei in general nu beneficiaza de acoperire GSM, asa ca doar radioul e cel care ne mai spune pe unde sunt si ce mai fac.
 
Sa le uram succes celor din expeditie
YO2LZP -Vlad
YO2MMX- Lili
YO2MLL - Ovi
YO2LQL - Horatiu
 
73 de YO2MTGigi
 
 

YO2KQT - membri

No images

PE SCURT

iN CURAND INFORMATI...