Qso Banat Timisoara

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ACASA TARGUL DE PRIMAVARA Targul de Primavara 2013

Targul de Primavara 2013

E-mail Print PDF

Anul acesta YO2KQT sarbatoreste 10 ani de la infiintare, asa ca aceasta intalnire a fost un nou motiv de bucurie pentru noi si invitatii nostri.
"Gazda" de anul acesta, o gazda noua, ne-a primit cu bucurie si chiar a avut toate conditile unei bune desfasurari.

Conditiile meteo au fost cele mai vitrege dintre toate editile, a plouat mult in ultima vreme, chiar si in dimineata acestei intalniri.

Primii care au ajuns, au fost colegii nostri din Tara Hategului, care an de an sunt prezenti cu un echipaj consistent.

Au venit colegi din Bihor, Arad , Caras Severin si Hunedoara, dar cei mai asteptati au fost colegii din YU, Traian si Nelu, care au ajuns aproape de final.

Terasa acoperita si cele 200 de locuri au fost mai mult decat suficiente, dar si un lucru necesar pentru ca am avut parte de mai multe reprize de ploaie. dar in jurul pranzului am avut surpriza de a vedea ca cerul se lumineaza, soarele apare si temperatura creste pana la valori de 16 grade.

Ne bucuram ca in "caietul de prezenta" si-au trecut numele 115 persoane.

Le multumim celor care au venit la intalnire si celor care au plecat de acasa chiar in ajun de Paste.

Speram sa ne revedem cu bine la urmatoarea intalnire, cea din septembrie la YO2Buzias

Pana atunci vizionare placuta la fotografiile facute cu aceasta ocazie FOTO

 
 
 
Last Updated on Monday, 08 April 2013 23:23  


PE SCURT

Anul acesta se implinesc 30 de ani de la Revolutia din 1989. Revolutie care a inceput in data de 16 Decembrie in Timisoara, motiv pentru care anul acesta in concursul pe care il organizam in banda de 80m, CUPA TIMISULUI, vom fi prezenti in plus fata de traditionalul YP1989TM, si cu alte indicative speciale, prin care vom incerca sa tinem vie amintirea evenimentelor din Decembrie `89 si sa cinstim memoria eroilor din acele zile.

Vom fi ON Air pe toata perioada lunii Decembrie 2019 .

Astfel ca cei care reusesc in toata aceasta perioada sau in timpul concursului din data de 15 DECEMBRIE sa efectueze un QSO valabil cu YP1989TM si un QSO valabil cu unul din celelalte indicative speciale, pot solicita o diploma in format electronic (gratuita). Solicitarile pentru varianta tiparita a diplomei se vor adresa la  club@yo2kqt.ro. Pretul este de 10 RON.

Se accepta orice mod, banda de lucru.

Alaturi de YP1989TM vor fi in emisie si

YP30LLZ, op YO2LLZ - Epy

YP30LSP, op YO2LSP - Edi

YP30MKL, op YO2MKL - Sasa

YP30MTG, op YO2MTG - Gigi

English

This year marks the 30th anniversary of the Romanian Revolution 1989.

Revolution that started on December 16 in Timisoara,and soon spread throughout the country. It was the bloodiest of Europe’s anticommunist uprisings. With more than 1,000 people killed, and a ruthless end for the Ceausescus, Romania’s revolution stunned the world for its violence

To honor the memory of the heroes of those days the station YP1989TM,will be active for full month of December. Alongside we will have YP30MTG, YP30MKL, YP30LLZ and YP30LSP

For The anniversary DIPLOMA you need 1 QSO with YP1989TM and 1 with one station with callsign YP30, regardless of band or mode.

Electronic award is free of charge. Printed version will be 5 EUR and application can be address to:  club@yo2kqt.ro.

Log search available on QRZ.com and www.YO2KQT.RO